Kapı Dedektörü

Kapı dedektörü,  bina girişlerinde güvenlik sağlanması adına kullanılan pratik ve güvenli bir çözümdür.  Son yıllarda artan olaylarla birlikte bölgesel koruma açısından kapı dedektörünün önemi de artmıştır. Kapı dedektörü alımı sırasında dikkat edilmesi gereken pek çok nokta olmakla birlikte, kullanılacak olan kapı dedektörü ile mekân seçimi arasında büyük bir ilişki vardır. Unutmayın, tatsız olaylar yaşanmadan müdahale edebildiğiniz sürece güvenlik koruması gerçekleştirebilirsiniz.  Kapı dedektörü seçiminde en önemli noktalardan birinin kapı dedektörünün kullanılacağı yere uygun özellikte olması gerektiğinden bahsetmiştik. Ayrıca kapı dedektörü sadece girişte görüntü teşkil etmesi amacı ile yerleştirdiğiniz bir cihaz değildir. Bu yüzden kapı dedektörü almadan önce üreticiyi de iyi araştırmanızı tavsiye ederiz. Garantisi ve teknik servisi olan gerçek bir üreticiden alım yapmanız uzun dönemde size yarar sağlayacaktır. Elektral A.Ş. ana üretim konularından biri olan kapı dedektörleri, kullanıcısının farklı ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Ürettiğimiz 7 farklı kapı dedektöründen en az biri kullanacağınız mekâna ve hassasiyete uygun olacaktır. Ürünlerimiz, en zor çalışma şartlarında dahi çevresel şartlarda performans göstermekte ve gerekli otoritelerden aldığı belgelerde bu konudaki kalitesini göstermektedir.

Kapı dedektörünün kullanılacağı alana uygun olarak Ekonomik – Orta Tehdit – Yüksek tehdit sınıflarında kapı dedektörü ihtiyacınıza yönelik çalışma gösterebilir.

ThruScan s3 ve ThruScan s6:

En ekonomik modellerimizden olan ThruScan s3 ve s6, uzakdoğuda üretilen kapı dedektörleri ile kıyaslandığında çok daha yüksek performans sağlamakta, ölü bölge olmaksızın yukarıdan aşağıya aynı hassasiyette tarama yapmaktadır.  Metalleri herhangi bir şekilde kamufle edilmeye çalışılsa da uyarı vererek geçiş güvenliğine yüksek performansta katkı sağlamaktadır.

ThruScan s9

Orta segmentteki kapı dedektörü ThruScan s9, Almanya Adalet Bakanlığı tarafından Alman Hapishanelerinde kullanılmakta olup, içinden geçen metalin yeri ve yönünü ayırmaksızın alarm verebilmektedir.

ThruScan sX

Diğer orta segment kapı dedektörümüz sX, Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma, Türk Telekom birimlerinin tercih ettiği bir modeldir. 20 hassasiyet programlı ve fiyat / performans oranı yüksektir.

ThruScan sX-i ve s27-i

Yüksek tehdit sınıfındaki kapı dedektörlerimiz, havaalanı, hapishane, askeri tesis gibi üst düzey güvenlik gerektiren mekânlarda çalışma şekline uygundur. Pek çok kapı dedektörü ihale şartını da sağlayan kapı dedektörü sX-i, diğer modellerimiz gibi gerekli pek çok belgesini tamamlamıştır.

 ThruScan sX-WP

Eğer kapı dedektörünü dış mekanda kullanmak istiyorsanız, sX-WP ihtiyacınıza yönelik bir kapı dedektörüdür. Yağmur, kar ya da sudan etkilenmeyen yapısı ile dış mekanda da güvenliği rahatlıkla sağlamanıza imkan tanır.

ThruScan kapı dedektörleri sektörde dünya standardı olarak kabul edilen ECAC normlarını karşılamakta olup, NIJ 0601-02 küçük obje seviyesinde hassasiyet sağlayabilen ender detektörlerden biridir. Ayrıca ThruScan kapı dedektörleri elektrik olmasa dahi 2 saat kesintisiz çalışabilmekte ve 246 ayarlanabilir alt hassasiyet seviyesine sahip bulunmaktadır. Kapı dedektörü alımı yaparken bu özellikleri göz önünde bulundurmanız en iyi ürünü almanıza yardımcı olacaktır.

Otomat El kitabı

E-kitabı edinebilmek için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. E-kitap belirtmiş olduğunuz mail adresinize otomatik gönderilecektir.

Dosyalara erişmek için lütfen formu doldurunuz.

Ekibimiz en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecek