A+A Fuarı’nda Elektral KKD Otomatı İlgi Odağıydı !

A+A Ticaret Fuarı, iş sağlığı ve güvenliği sektörünün kalbinin attığı 24-27 Ekim tarihlerindeki Düsseldorf etkinliğinde, Elektral Inc. olarak büyük bir heyecanla yer aldık. Bu özel etkinlik, sektördeki son trendleri ve yenilikleri paylaşma fırsatı sunan bir buluşma noktasıydı ve şirketimiz, bu önemli etkinlikte iz bıraktı.

KKD Satış Otomatı

Elektral A.Ş.’nin standı, özellikle sosyal medyanın gündemine oturan “KKD Satış Otomatı” ile büyük ilgi çekti. Bu yenilikçi otomat, İş ve İşçi Güvenliği malzemelerinin depolanması ve dağıtımında devrim niteliğinde çözümler sunarken işverenlere %40’a kadar tasarruf imkanı sağlıyor.

KKD Satış Makinesi, sadece kişisel koruyucu ekipmanları hızlı erişilebilir kılmakla kalmıyor, aynı zamanda sistemdeki erişim kontrolü ve kart tabanlı hak tahsisi özellikleri ile işverilere detaylı raporlama imkanı sunuyor. Bu kayıtlar, 10 yıl süresince saklanarak işverilere güvenlik önlemlerinin etkinliğini izleme ve analiz etme şansı tanıyor.

Elektral A.Ş.’in Vizyonu

Neredeyse 50 yıl süren deneyimimiz ve referanslarımız ile müşteri ihtiyaçlarını anlama ve en iyi çözümleri sunma taahhüdünü sürdürüyoruz.

Toplumun Konforu İçin Sorumluluk

Elektral A.Ş. , sadece KKD Satış Otomatı gibi ürünleri değil, aynı zamanda işverenlere ve farklı lokasyonlara uygun diğer satış makinelerini sunarak toplumun konfor ve kolaylığını artırmaya katkıda bulunuyoruz. Bu misyonu, dijital platformlarda paylaştığımız içeriklerle ve sosyal medya üzerinden yürütülen etkileşimlerle destekliyoruz.

Dr. Erdem Dinçsoy, Elektral A.Ş.’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı,  etkinliklere katılmanın , “Sosyal medya üzerinden paylaştığımız yenilikçi ürünlerimiz ve ekibimizin uzmanlığı, Elektral A.Ş.’nin dijital bir marka olarak etkileşim yaratmasına ve endüstriye liderlik etmesine katkıda bulunuyor.”

Teşekkürler!

Elektral A.Ş.  olarak sizlerden aldığımız ilgi ve destek için teşekkür eder. Her geçen gün dijital platformlarda büyümeye devam ediyoruz ve sizinle daha fazla etkileşimde bulunmak için sabırsızlanıyoruz. Gelecekteki fuarlarda görüşmek dileğiyle!

Otomat El kitabı

E-kitabı edinebilmek için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. E-kitap belirtmiş olduğunuz mail adresinize otomatik gönderilecektir.

Dosyalara erişmek için lütfen formu doldurunuz.

Ekibimiz en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecek