Elektral, İstanbul Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı’nda Sektörün Yıldızı Oldu !

Elektral A.Ş. olarak, sektörümüzde heyecanla beklenen İstanbul Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı’nda yerimizi aldık. Bu tek Uluslararası Fuar, 300’den fazla yerli ve 150’den fazla yabancı firmanın katılımıyla büyük bir organizasyondu. Bu deneyim, hem bizim hem de ziyaretçilerimiz için eşsizdi. Türkiye’nin önde gelen markalarını ve değerli ziyaretçilerini ağırlarken, aynı zamanda yurt dışından gelen birçok yabancı ziyaretçi ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik.

Standımız İlgi Odağıydı

Endüstri 4.0 halkasındaki inovatif ürünlerimizle, diğer katılımcılar arasında farkımızı ortaya koyduk. İş ve İşçi Güvenliği Malzemeleri’nin rahatlıkla depolanabildiği ve kontrolünün tek bir programla kolayca yapıldığı Kişisel Koruyucu Donanım Otomatı’mız dikkat çekti. İşverenlerin belirleyeceği haklar ile Kişisel Koruyucu Donanım Malzemeleri’nde %40’a varan tasarruf sağlanması, birçok işveren tarafından ilgiyle karşılandı. Sadece otomatlarımızı üretmekle kalmayıp aynı zamanda sistem yazılımlarımızı da kendimiz hazırladığımız için aynı sistemi diğer otomat çeşitlerimizde de kullanabilirsiniz. Böylelikle mola zamanlarında çalışanlarınız, kartlarına tanımlayacağınız bakiye miktarı ile otomattan hızlıca ürün alma imkanına sahip olabilirler.

İSG Otomatı’nın sıklıkla tercih edilmesinde büyük rol oynayan özelliklerden biri de: fabrikalarda gerçekleşebilecek olası iş kazalarında işverenlerin haksız işçi tazminatı ödemesine engel olacak bir çözüme sahip olması. Çalışanların giriş kartlarına yüklenen haklar ve kontrol sistemi sayesinde raporlama: zaman, kişi, ürün, departman bazında yapılabilmekte ve erişim sağlanabilmektedir. 10 yıl boyunca kayıt altında tutulması da sizlere büyük avantaj sağlamaktadır. Böylelikle denetimi istediğiniz detayları içerisine dahil ederek sağlayabilir, çalışanlarınızın sizin sağladığınız güvenlik imkanlarını hangi ölçüde kullandığını kontrol edebilirsiniz.

Standımızı ziyaret eden misafirlerimiz, anlattığımız özellikleri yakından görme fırsatı buldukları için birçok olumlu geri dönüş aldık. Daha fazla bilgi almak için buraya tıklayınız

Toplumun Konforu İçin Sorumluluk Alıyoruz

Referanslarımız ve yaklaşık yarım asırlık deneyimimizle tüketicinin ihtiyaçlarını belirleyip en iyi çözümleri sunmaya devam ediyoruz. Bu nedenle, KKD Otomatı gibi ürünlerimizin yanı sıra işverenler ve farklı lokasyonlar için kullanılabilecek diğer otomatları da sunarak toplumun konforunu ve rahatını artırmaya katkı sağlıyoruz.

Fuarlara Katılımın Öneminin Farkındayız

Elektral A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Erdem Dinçsoy, fuarlara katılımın önemini şu şekilde ifade etti: “Elektral A.Ş. olarak, sektörümüzdeki liderliğimizi sürdürmek ve inovasyonumuzu paylaşmak için bu fuarlara katılıyoruz. Yenilikçi ürünlerimizi ve uzman ekibimizin deneyimini fuar ziyaretçileriyle paylaşarak sektöre katkı sağlamayı amaçlıyoruz.”

Teşekkür Ederiz

Göstermiş olduğunuz ilgi ve destekle gün geçtikçe büyüyor ve sizler için daha iyisini yapmayı hedefliyoruz. Gelecek fuarlarda görüşmek için en içten dileklerimizi ve ilginiz için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Otomat El kitabı

E-kitabı edinebilmek için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. E-kitap belirtmiş olduğunuz mail adresinize otomatik gönderilecektir.

Dosyalara erişmek için lütfen formu doldurunuz.

Ekibimiz en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecek